Brevstem og få fornyet dit pas samtidig de næste fire lørdage

Foto: Colorbox, Stemmeurne
Hos Borgerservice på Torvet betyder de to kommende valg, at borgerne kan kombinere demokrati, pasfornyelse og internationale kørekort fire lørdage i træk

De næste fire lørdage kan du blive helt klar til rejsen hos Borgerservice på Torvet i Herning.

Her er nemlig åbent for både at brevstemme, at få lavet pas og få internationalt kørekort. Husk at læse om pas forud for dit besøg.

Da vi både har valg til Europa-Parlamentet og til Folketinget er der dog lidt forskel på, hvornår du kan stemme til hvad:

Lørdag 11.maj, kl. 10.00-12.00:

Brevstem: Her kan du brevstemme til Europa-Parlaments-valget (Der bliver først åbnet for brevstemmer til Folketingsvalget onsdag 15.maj).

Pas/Internationalt kørekort: Du kan få lavet pas og internationalt kørekort. Det foregår uden tidsbestilling, så der kan være lidt ventetid.

Lørdag 18.maj, kl. 10.00-12.00:

Brevstem: Her kan du både brevstemme til Europa-Parlaments-valget og til Folketingsvalget.
Pas/Internationalt kørekort: Du kan få lavet pas og internationalt kørekort. Det foregår uden tidsbestilling, så der kan være lidt ventetid.

Lørdag 25.maj, kl. 10.00-12.00:

Brevstem: Her kan du kun brevstemme til Folketingsvalget. (Brevstemmer til Europa-Parlamentsvalget skal være afgivet senest torsdag 23.maj).
Pas/Internationalt kørekort: Du kan få lavet pas og internationalt kørekort. Det foregår uden tidsbestilling, så der kan være lidt ventetid. Vi åbner op for tidsbestilling til brevstemmer snarest muligt.

Lørdag 1.juni, kl. 09.00-16.00:

Brevstem: Her kan du kun brevstemme til Folketingsvalget.
Pas/Internationalt kørekort: Du kan få lavet pas og internationalt kørekort både med og uden tidsbestilling. Hvis du ikke har bestilt tid, kan der være ventetid. Vi åbner op for tidsbestilling til pas (herunder internationalt kørekort) samt brevstemmer snarest muligt.

OBS: Vær opmærksom på, at der 1. juni er rigtig mange mennesker i Herning på grund af “Himmelske Dage”, og der er derfor pres på parkeringspladserne. Vi anbefaler at komme i god tid.

Be the first to comment

Leave a Reply