Kristian Kristensen har fundet sin nye klub

Den tidligere cheftræner for Herning-Ikast Håndbold Kristian Kristensen, har fundet sin nye klub. Han bliver assistenttræner i Ribe-Esbjerg HH, skriver klubben i en pressemeddelse:

Ribe-Esbjerg HH har indgået en aftale med 45-årige Kristian Kristensen, der med øjeblikkelig virkning tiltræder som assistenttræner og sparringspartner til cheftræner Lars Walther. Aftalen gælder for sæson 2019-2020.

”Kristian, der har haft en Master Coach-uddannelse i de seneste 15 år, er en faglig dygtig træner og måske en af landets mest alsidige. I sidste sæson førte han Herning-Ikasts damer til en DM-finale, ligesom han også har stor erfaring fra både Europa Cup, Champions League samt diverse landshold hos begge køn gennem mange år. Sidst men ikke mindst har han mange års erfaring fra herreligaen både som cheftræner og assistenttræner. Vi glæder os til at drage nytte af Kristians meget analytiske tilgang og menneskelige kompetencer”, siger formand Holger Refslund.

Om skiftet til Ribe-Esbjerg HH siger Kristian Kristensen: ”Ribe-Esbjerg HH projektet er en gave til dansk herrehåndbold som produkt. Jeg glæder mig til at støtte op omkring klubbens ambitioner og ser frem til samarbejdet med cheftræner Lars Walther og en i øvrigt meget kompetent spillertrup”.

Be the first to comment

Leave a Reply