Kulturfest Herning vender tilbage i 2020 – med temaet ”En for Alle”

Igen i 2020 vil uge 24 stå i kulturens tegn i hele Herning Kommune, når Kulturfest Herning vender tilbage

Igen i 2020 vil uge 24 stå i kulturens tegn i hele Herning Kommune, når Kulturfest Herning vender tilbage

Mere end 140 programpunkter blev det til ved Kulturfest Herning 2019, der lørdag kulminerede med afslutningsbrag i Herning bymidte og en koncert med Benal på Kousgaards Plads.

– Det har igen i år været en helt igennem inspirerende oplevelse at deltage i Kulturfest Herning. Jeg er meget imponeret af det arbejde og den kreativitet, som foreninger og kulturinstitutioner har lagt i de mange indslag. Samtidig er jeg oprigtig glad for, at så mange mennesker tog imod muligheden for at få sig nogle kulturoplevelser, siger Johs. Poulsen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Kulturfest 2020 i samme uge – men vendes på hovedet

I 2020 vender Kulturfest Herning tilbage, og det bliver – for tredje år i træk – i uge 24 (fra 6. – 13.juni) at foreninger, kulturinstitutioner og alle andre interesserede får mulighed for at vise sig frem for borgerne i kommunen. Temaet i 2020 er “En for Alle”.

Der er flere nyskabelser på vej, og den største bliver at rækkefølgen “vendes på hovedet”.
Det betyder, at Kulturfestugen åbnes med et kæmpe-brag i det centrale Herning den 6.juni, inden kulturen så spreder sig videre til alle dele af kommunen i resten af ugen.

dekorativt foto

dekorativt foto
Fotos: Herning Kommune

Be the first to comment

Leave a Reply