Tæskehold fra Herning og Silkeborg stod bag vold med golfkølle

Det var kærsten til en ekskæreste, der brugte en golfkølle til at løse en uoverensstemmelse, med en 19 årige mand fra Bjerringbro onsdag aften.

Det er endnu ikke helt klarlagt hvad der er grund til overfaldet, men sandsynligt noget skriver imellem den 19 årige og hans ekskæreste.

Det får en gruppe unge mænd, til at tage turen til Bjerringbro, for selv at løse deres problemer. Med sig har de en golfkølle og en peberspray. Golfkøllen er brugt som slagvåben, derfor er der tale om kvalificeret vold, som politiet ser med stor alvor på. Det er dog ikke sikkert, at pebersprayen er blevet brugt.

12 personer er optaget på døgnrapporten
Den ene er kæresten til 19-årig ekskæreste, han er fra Herning. Der er også tre personer fra Silkeborg og en fra Give. Her udover er der flere personer fra Bjerringbro, der har en form for involvering, enten som aktive i selve volden eller som vidner.

Det med vidne forklaringen er noget uklart, der er 12 personer der har afgivet forklaring, men der er ikke helt den sammen historie, der bliver fortalt. Både golfkøllen og pebersprayen er nu i Politiets varetægt og det kan forhåbentlig give klarhed over hvem der har brugt dem.

En ting er dog sikkert, den 19-årig bliver tildelt både slag og spark, hertil bliver golfkøllen brugt. Han blev brat til sygehuset i Viborg i ambulance, men er efter Politiets oplysninger ikke kommet alvorligt til skade.

 

Be the first to comment

Leave a Reply